اداره استاندارد غذا دستگاه یولکر را به عنوان جداکننده فوق العاده زرده و سفیده تخم مرغ به رسمیت شناخت.
دستگاهی که در تصاویر می بینید طوری طراحی شده که بدون ضربه زدن به زرده، ابتدا سفیده را در ظرفی جداگانه ریخته و بعد می توانید زرده را از آن جدا کنید.
برای بسیاری از آشپزها، جدا کردن سفیده از زرده، کار آسانی نیست و باعث کثیف کاری شده و دستها به هم می چسبند اما با داشتن این ابزار ساده، کار آسان می شود. حتی دو تخم مرغ را می توان هم زمان در یک دستگاه یولکر ریخته و کار جداسازی را انجام داد.
این دستگاه را یک کارآفرین نیوزیلندی اختراع کرده و با استقبال زیادی نیز روبرو شده است.
نظرات شما عزیزان: